Werkzaamheden

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.  

 

Onderhoud & reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Het juiste onderhoudsmoment is mede afhankelijk van kilometerstand en rijgedrag.

Aircoservice

Of u uw auto juist veel of weinig gebruikt maakt voor het onderhoud van uw airco niet uit. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren. Bij Autobedrijf W. Koks beschikken wij over de juiste apparatuur om u op weg te helpen.

 

Automaatbak spoelen

Trilt of schokt uw auto met optrekken? Schakelt uw voertuig niet fijn? Maar liefst 80% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom uw automaatbak reinigen en spoelen om klachten te voorkomen of in sommige gevallen zelfs te verhelpen.

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard, en u weet niet wat er aan de hand is? Geen paniek! De professionals van Autobedrijf W. Koks staan voor u klaar om het op te lossen. In onze garage beschikken wij over modern diagnoseapparatuur, hiermee kunnen onze monteurs diagnose stellen, software updates, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren.

 

Lichte bedrijfswagens

Bij Autobedrijf W. Koks weten wij hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Ons team zorgt er graag voor dat uw wagen altijd in topconditie is. U kunt met alle merken in onze garage terecht en wij zorgen ervoor dat u altijd en overal kunt vertrouwen op uw bedrijfswagen.

Trekhaak

Uw trekhaak is een belangrijk element om uw caravan, aanhanger, fietsendrager of vouwwagen te trekken. Bij Autobedrijf W. Koks beschikken we over de nodige kennis en veel ervaring voor montage van uw trekhaak, ongeacht welk type auto. Wilt u meer informatie over de montage van uw trekhaak? Neem dan gerust contact met ons op!